Menü Keresés

Vegeta - Grillre fel!

Fotópályázattal pörgeti fel a grillszezont a Vegeta Magyarország!

Javában benne vagyunk a nyárban aminek elengedhetetlen kelléke a grillezés. Legyen szó akár baráti összejövetelről akár családi programról, a grillezés mindig különleges alkalom. Mi sem természetesebb, hogy a grillezéshez szorosan kapcsolódó márkák így a Vegeta Magyarország is extra aktivitásokkal kedveskedik fogyasztóinak. Július 10-én elstartolt a - GRILLRE FEL! - fantázianevű kampányuk, amelyben egy kreatív fotópályázat keretein belül nyerhetnek értékes nyereményeket a résztvevők.

popcode

A fotópályázat szorosan kapcsolódik a Vegeta illetve a Vegeta gyártójának, a Podravkának a termékeihez. A pályázók feladata, hogy előre megadott kategóriákban(vicces, cuki, extrém, romantikus) készítsenek képeket miközben épp Vegeta Grill fűszerkeverék és/vagy Podravka Ajvár terméket használnak, majd ezeket a képeket töltsék fel a Vegeta Magyarország Facebook oldalán futó applikáció segítségével. Egy pályázó több kategóriában több képpel is indulhat, utána pedig nincs más dolga mint, hogy várja, vajon az ő fotóját találta e a legjobbnak a szakmai zsűri. Illetve buzdítsa ismerőseit szavazásra, mivel a legtöbb közönségszavazatot kapott kép feltöltője közönségdíjban részesül.

popcode

A játék teljes időtartama alatt(2017.07.10 - 2017.09.10) a játékban résztvevők között(tehát pályázók és szavazók egyaránt) minden héten tárgynyereményeket sorsolnak ki véletlenszerűen.

A 4 fő kategória(vicces, cuki, romantikus, extrém) nyertesei egy Delimano grilleszközökből álló csomaggal lesznek gazdagabbak. Minden kategória nyertesét a zsűri választja ki szakmai szempontok alapján.

Aki a játék teljes időtartama alatt egy adott pályamunkájával a legtöbb közönségszavazatot gyűjti be, végül közönségdíjban részesül, ami nem más mint egy 4 fős 3 napos 2 éjszakás wellness hétvége!

A négy kategória győztes és a közönségdíjas alkotások feltöltői ezen felül részt vesznek az utolsó fordulóban ahol sorsolás útján, közülük kerül ki a FŐDÍJ nyertese, aki egy felejthetetlen 8 fős buli hétvégét nyer a Balaton-parton!

További információ és nevezés: grillrefel.vegeta.hu

popcode

Ossza meg a barátaival