Menü Keresés

A minőségen keresztül a
klasszikusig

100%
Minőségi
válogatás

A termékek számára gondosan kiválogatott alapanyagok szigorú ellenőrzési folyamaton esnek át. Attól a pillanattól kezdve, hogy bekerülnek a gyártási folyamatba, egészen addig, míg csomagolásra nem kerülnek.

Szigorú
ellenőrzés

Válogatott
nyersanyagok


Termék csomagolás

Minőség és
élelmiszerbiztonság.

Az a célunk, hogy kiváló minőségű termékeket állítsunk elő az élelmiszerbiztonsági szabályok betartásával, a megfelelő gyártási gyakorlat, az élelmiszer-minőségi elvek és a biztonságkezelési rendszer alapján.

Ez a biztonságkezelés olyan normákon, szabályokon és elveken alapszik, amelyek egybevágnak a Podravka  minőségi és élelmiszerbiztonság kezelési rendszerével, amelyet az alkalmazottak folyamatos képzése egészít ki. A minőség ellenőrzési rendszer az alapanyagok ellenőrzésével kezdődik a fennálló horvát és európai szabályozásnak csakúgy mint azon országok előírásainak megfelelően, ahová a Podravka a termékeit exportálja. A még feldolgozatlan összetevők több szintű ellenőrzésen mennek keresztül, amely magába foglalja a dokumentáció ellenőrzését, a legfontosabb felügyelő szervek kontrollját csakúgy mint a minőség ellenőrző laboratóriumok analitikai próbáit, mind a Podravkánál, mind pedig az akkreditált külsős laboratóriumokban. A gyártás valamennyi szakaszának felülvizsgálata tovább folytatódik a félkész termékek és a késztermékek ellenőrzésével, mielőtt azokat kiszállítanák a piacokra.

Több mint
60 évnyi hagyomány

50

A minőség, a gyártási fejlesztések, a termékek, a kommunikáció és a legújabb táplálkozási trendek követése eredményeként a Vegetát világszerte elismerik, mind az öt kontinensen.

A Vegeta azzal nyerte el a múltban, és nyeri el továbbra is a fogyasztók szívét, hogy odafigyel a táplálkozási szükségleteikre és arra, hogy miket kedvelnek jobban, miközben az egyedi nemzeti konyhák ízvilágához is alkalmazkodik.

Ossza meg a barátaival