Menü Keresés

Naturella Grill - Lazac a pácban

Lazac, a halas grillfogások királya. Nemesen egyszerű: pácoljuk, sütjük, élvezettel fogyasztjuk. Mégis mi akkor a nagy titok ebben a receptben? A pácolás!

popcode

1. Mivel dolgozunk ma?

A lazacszelet, amivel dolgozunk Norvégiából érkezett. Első pillanatra magában hordozza a tökéletes és egészséges vacsora ígéretét. 

popcode

Az este másik főszereplője pedig a titkos pácunk alapja, a Naturella gill fűszerkeverék.

2. Elkészítés

A megfelelő gasztronómiai hatást csak akkor érhetjük el, ha kifogástalan lazacot szerzünk be - ilyen esetekben jöhet jól a kedvenc hentesünk, vagy egy megbízható kisbolt a környéken.

Miután ez sikerült és megfelelően előkészítettük a húsokat, óvatosan locsoljuk meg olajjal és adjuk hozzá az előbb említett Naturella grill fűszerkeveréket. Hagyjuk, hogy megfelelően átjárják az ízek a hús minden egyes rostját és a sütés megkezdéséig ne is vegyük ki a tálból.

popcode

Ha mindez megvan, vegyük ki az olajból a szeleteket, és a bőrrel borított részükkel fektessük rá a grillrácsra őket. A grillezés minden egyes percét kövessük figyelemmel, mert a barátoknak elmesélt két sztori között bizony könnyen odaéghetnek a mennyei falatok.

Amint aranysárgává válik a hús egész felülete, el is készült és levehetjük a rácsról.

popcode

Köretként ajánljuk hozzá a Naturella Grill sorozatunk első részében bemutatott grillzöldségeket, így egy valós gasztronómiai csodának lehetünk szereplői fogyasztás közben. Jó étvágyat kívánunk!

Ossza meg a barátaival