Menü Keresés

Szeretem tudni, miből készül az étel, amit elfogyasztok - interjú Székely Martinnal

Élete egyik fő hivatása az egészséges életmód és a sport, így nem csoda, hogy rendkívül odafigyel az étkezésre.

Székely Martin tavasszal robbant be igazán az emberek köztudatába, amikor MartinVlogol névre hallgató csatornája átlépte az ötezer feliratkozót.

Élete egyik fő hivatása az egészséges életmód és a sport, így nem csoda, hogy rendkívül odafigyel az étkezésre.

popcode

1. Minek a hatására kezdtél el főzni?

Régebben volt rajtam hat-hét kilo súlyfelesleg, amitől meg szerettem volna szabadulni, hiszen magasságomból kifolyólag nem állt jól a hetvenkét kilogramm.

Ezen kívül szeretem tudni, mi van valójában abban az ételben, amit épp fogyasztok. Próbálok minél egészségtudatosabban élni, ezért nagyon fontos, hogy a lehető legjobb alapanyagokból készítsem ételeimet.

Amióta magamra főzök, teljesen megváltozott a közérzetem és a testem is.

2. Miért szeretsz főzni?

Azért, mert a  főzés kikapcsol, különösen egy olyan életvitellel folytatott életben, mint az enyém. Naponta egy óránál sosincs több időm főzni, viszont ebben a rövid időben is könnyedén el tudok merülni a gondolataimban. 

3. Melyik az az étel, amit a specialitásodnak tartasz. Miért?

Az egészséges életmód követőjeként nagyon szeretem a csirkét kuszkusszal, bulgurral vagy salátával elkészíteni. Ezenkívül imádom a zab-fehérjepalacsintát is.

Ezek az életek könnyűek és étkezés után egyáltalán nem érzem magam fáradtnak.

4. Melyik konyha ízvilágáért rajongsz a legjobban? Miért?

Amikor bébiszitterként dolgoztam Németországban, mindig az olasz konyha különböző ételeit fogyasztottam és rögtön bele is szerettem. Ez a szeretet a mai napig megmaradt.

popcode

5. Hogyan, és mivel szoktad fűszerezni az ételeidet?

A klasszikus só-bors mellett gyakran alkalmazok különböző fűszersókat, de ha az alkalom úgy hozza akkor szószokat is bevetek a tökéletes ízélmény eléréséért.

6. Mi a véleményed a hazai gasztronómiáról?

Számomra a magyar konyha egy kicsit zsíros, viszont pontosan e miatt imádok néha 'bűnözni' és megenni egy hatalmas tál gulyáslevest, vagy egy jó nagy lángost a Balaton partján. Ezeken kívül nagy kedvencem még a tócsni, amit egyszerűen nem tudok megunni.

Ha neked is igazán fontos, hogy a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozz, akkor mindenképp ki kell próbálnod a Vegeta Naturella termékeit, amelyek 100% természetes összetevőiknek köszönhetően tökéletes kiegészítői az egészséges étrendnek!

Ossza meg a barátaival