Menü Keresés

Ez az étel akkor lesz mutatós, ha többféle színű paprikával készítjük.

Hozzávalók

35 dkg lestyános mustár
2-2 közepes sárga-, zöld- és piros húsú kaliforniai paprika
1 ek. Vegeta
0,5 dl olaj
késhegynyi babérlevélpor

A következőt használtuk fel

Vegeta ételízesítő

Vegeta ételízesítő

Elkészítés Ehhez a recepthez csak fantázia kell!

Egyszerű 8 Személyek15 perc

  • 1 A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, húsát hosszában felszeleteljük. Lobogva forró, enyén sós vízben 1 percig forrázzuk. Leszűrjük és hagyjuk langyosra hűlni. Kis kockákra aprítjuk.
  • 2 Tálkában a mustárt az olajjal, a Vegetával és a babérlevélporral simára keverjük.
  • 3 Hozzáadjuk a paprikát és összekeverjük.

Tanácsok

A mustáros paprikát leönthetjük egy kevés olajjal és hűtőben egy hétig is eláll.

Adag

A mustáros paprikát főtt vagy sült kolbász mellé tálaljuk fel.

Készíthetjük úgy is, hogy a paprikát serpenyőben, egy evőkanálnyi megforrósított olajon kevergetve 2-3 percig pároljuk.

Ossza meg a barátaival