
Használati javaslat
Kiválóan illik grillezett húsok, kolbászok mellé, de szendvicsekhez és gulyás ízesítéséhez is kitűnő.
Tárolás: Óvd a közvetlen napsütéstől!
Minőségét megőrzi: 3 év
Nettó tömeg: 350 g, 690 g
• Grill •
Igazi adriai specialitás, amit joggal neveznek a vegetáriánusok kaviárjának. A húskedvelők számára pedig tökéletes kiegészítője a grillezett húsoknak, kolbászoknak, szendvicseknek, de ha egy igazán ízes gulyást, vagy paprikás krumplit szeretnénk készíteni, bátran tegyünk az Ajvárból az alapba. Ugyanis az Ajvár egy rendkívül finom paprikakrém, mely gondosan válogatott paprikából, padlizsánból és kevés paradicsomból készül.
Az Ajvár egy ízletes horvát specialitás, mely tartósítószer nélkül készül, s mely a ketchup, mustár, majonéz egészséges alternatívája lehet.
Kiválóan illik grillezett húsok, kolbászok mellé, de szendvicsekhez és gulyás ízesítéséhez is kitűnő.
Tárolás: Óvd a közvetlen napsütéstől!
Minőségét megőrzi: 3 év
Nettó tömeg: 350 g, 690 g
paprika (76%), padlizsán (12%), napraforgóolaj, ecet, sűrített paradicsom (2,6%), konyhasó, cukor, fűszerek, csípős paprika
Átlagos tápérték 100 g termékben |
|
Energia |
325 kJ / 78 kcal |
Zsír amelyből telített zsírsavak |
4 g 0,3 g |
Szénhidrát Amelyből cukrok |
8 g 8 g |
Fehérje |
1,5 g |
Só |
1,5 g |
Összeállítottunk egy kedves kvízt, hogy megtalálhasd a hangulatodhoz illő legjobb receptet. A kérdések megválaszolása után élvezd az ételek széles választékát most és a jövőben, ha éhséget érzel.