Menü Valamennyi termék Keresés
…

• Grill •

Podravka Sült Ajvár csípős

A vegetáriánusok kaviárja

Podravka Sült Ajvár csípős

• Grill •

Igazi adriai specialitás, amit joggal neveznek a vegetáriánusok kaviárjának. A húskedvelők számára pedig tökéletes kiegészítője a grillezett húsoknak, kolbászoknak, szendvicseknek, de ha egy igazán ízes gulyást, vagy paprikás krumplit szeretnénk készíteni, bátran tegyünk az Ajvárból az alapba. Ugyanis az Ajvár egy rendkívül finom paprikakrém, mely gondosan válogatott paprikából, padlizsánból és kevés paradicsomból készül. Az ajvár sült változata pedig egy kifejezetten krémesebb állagú paprikakrém.

Az Ajvár egy ízletes horvát specialitás, mely tartósítószer nélkül készül, s mely a ketchup, mustár, majonéz egészséges alternatívája lehet. A csípős változat pedig a pikánsabb ízek kedvelőinek kedvence lehet enyhe csípős íze miatt.

Tápértékek

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia

412 kJ / 99 kcal

Zsír

amelyből telített zsírsavak

5,3 g

0,4 g

Szénhidrát

Amelyből cukrok

9,6 g

9,6 g

Fehérje

1,5 g

1,4 g

Összetevők

paprika (82%), padlizsán (7%), napraforgóolaj, cukor, ecet, csípős paprika (2%), konyhasó, fokhagyma

Használati javaslat

Kiválóan illik grillezett húsok, kolbászok mellé, de szendvicsekhez és gulyás ízesítéséhez is kitűnő.

Tárolás: Óvd a közvetlen napsütéstől!
Minőségét megőrzi: 3 év
Nettó tömeg: 350 g

Hangulat étel

Összeállítottunk egy kedves kvízt, hogy megtalálhasd a hangulatodhoz illő legjobb receptet. A kérdések megválaszolása után élvezd az ételek széles választékát most és a jövőben, ha éhséget érzel.

Ossza meg a barátaival