Menü Profile Keresés
…

PODRAVKA – EGY CÉG, AMINEK SZÍVE VAN

A logónkban szereplő szív azéért van ott, hogy jelezze azt a figyelmet, amit a Podravka a vevői, az alkalmazottai és mindazok iránt tanúsít, akik számára fontos a vállalatunk. Az önök segítségével növekszünk és önökkel együtt fejlődünk. Különleges figyelmet fordítunk a környezet megóvására, úgy hogy fejlesztjük a környezetünket és a társadalmat.

Számos márkát hoztunk létre önöknek, olyan márkákat, amiket önök már évek óta élvezettel használnak. És a bizalmukat mi csúcsminőségű termékekkel háláljuk meg.

A Vegeta, a Podravka levesek és a Lino azok a márkák, amiket az emberek a legjobban kedvelnek világszerte. A Podravka márkák és termékek olyan elismerésben részesültek, mint a Superbrand vagy a Superior Taste Award – mind Horvátországban mind a régió többi országában, valamint Európában is. Ugyanakkor számunkra a legnagyobb sikert az a tény jelenti, hogy önök nap mint nap újra meghívnak minket az otthonukba és élvezik a termékeinket.

Mi a Podravkánál nem vevőknek tekintjük az emberekre, hanem inkább vendégeknek az asztalunknál. Ezért is szolgálunk nekik csak a legkiválóbb minőségű termékekkel, amelyeket nagy gondossággal és szyvből jövő szeretettel készítünk már oly sok év óta.

Európától Amerikán át Ázsiáig, és Afrikától Ausztráliáig a Podravka mind az öt kontinensen jelen van. Kiterjedt forgalmazói hálózatunkon keresztül termékeink utat találnak a vacsoraasztalokra az Adriától a Balti-tengerig.
Stratégiai szövetségeket kötünk önálló cégekkel és lehetővé tesszük számukra hogy új piacokon terjeszthessék az áruikat a mi hálózatunkon keresztül.

Podravka -
Egy cég érző
szívvel.

A Podravka több mint 40 oszágban közreműködött abban, hogy az emberek az asztal köré gyűljenek. A belénk vetett bizalom eredményeképpen a régió vezető élelmiszermárkája és Európa elismert vállalata lettünk. Fő üzleti tevékenységünk élelmiszerekre és gyógyszerekre terjed ki.

Ossza meg a barátaival