Adag
Adagonként bazsalikomlevéllel díszítjük és pár csepp olívaolajjal meglocsoljuk.
Nagyszerű tésztás fogásainak és pizzáinak köszönhetően az olasz konyha méltán világhírű, magán hordozva a mediterrán stílusjegyeit, bőkezűen használva a paradicsomot, olívabogyót, olívaolajat, sajtot, halat és fehérbort.
Vegeta Original
Közepesen bonyolult 6 Személyek40 perc
Adagonként bazsalikomlevéllel díszítjük és pár csepp olívaolajjal meglocsoljuk.
Amikor a puha tésztát átemeljük a zöldségekhez, nem kell tökéletesen lecsöpögtetni a főzőlétől, hisz abban ott a tészta keményítőtartalmának egy kis része, amitől az étel leve szaftosabb, kicsit sűrűbb lesz.
Ne légy gyáva és oldd meg a kvízt!