Adag
Köretként külön elkészített burgonyapürét tálalunk fel, vagy nagyobb mennyiségű kockára vágott burgonyát főzünk meg, amit a gulyásba belekeverhetünk.
A Vegeta-konyha csapata szlovéniai látogatása során ellátogatott a “Jelenov greben” nevű gazdaságba. Különösen érdekelt minket a családi gombatenyészet és a kitűnő gombás ételkülönlegességek, amelyekből ihletet merítettünk ehhez a gombagulyáshoz.
Vegeta ételízesítő
Közepesen bonyolult 4 Személyek45 perc
Az ecet helyett fehérbort is használhatunk.
Köretként külön elkészített burgonyapürét tálalunk fel, vagy nagyobb mennyiségű kockára vágott burgonyát főzünk meg, amit a gulyásba belekeverhetünk.
A gulyás krémes sűrűségét a tört burgonya és az étkezési keményítő adja meg.
Ne légy gyáva és oldd meg a kvízt!