Adag
Kis tálkában szójaszószt kínálunk hozzá, ebbe mártogatjuk a kis tésztabatyukat fogyasztás előtt.
Úgy tartják, Kínában néha annyiféle fogást kínálnak egy étkezés alkalmával, hogy ha azokat egyesével tálalnák, elég lenne az év minden napjára. A wonton, azaz a kínai tésztabatyu is szinte mindig ott szerepel a repertoárban, így mindenkinek feltétlen el kell készítenie!
Vegeta ételízesítő
Közepesen bonyolult 4 Személyek75 perc
Kis tálkában szójaszószt kínálunk hozzá, ebbe mártogatjuk a kis tésztabatyukat fogyasztás előtt.
Készíthetjük úgy is, hogy a kész batyukat egy fedeles serpenyőben, egy kevés olajon 3-4 perc alatt megpirongatjuk, majd 3 deci húslevest öntünk rá, lefedjük, kis lángon 10-15 percig főzzük.
Ne légy gyáva és oldd meg a kvízt!