Adag
Tányérra porciózzuk, a tetejét reszelt sajttal és petrezselyemmel megszórjuk.
Gazdagítja az étel ízét, ha főzés előtt a halat olívaolaj, reszelt citromhéj és Vegeta keverékébe pácoljuk. Ez nagyszerűen passzol a fokhagymával, borral és tejszínnel ízesített spagettihez.
Vegeta Original
Egyszerű 4 Személyek35 perc
A pácoláshoz való Vegetát, olívaolajat és citromhéjat összekeverve, ecsettel halszeletekre vagy csirkemellre is kenhetjük, amit érlelés után rostlapon vagy grillrácsra fektetve sütünk meg. Még ütősebb lesz a pác íze, ha nem ecsettel, hanem egy csokor zöldfűszerrel - például petrezselyemmel - kenjük a húsfélére.
Tányérra porciózzuk, a tetejét reszelt sajttal és petrezselyemmel megszórjuk.
Ne légy gyáva és oldd meg a kvízt!